Az én Titkom,mely felemészt és belülről éget

Josh

Van ez a lány, talán az ég sem tudja miért pont őt ejtette utamba. De abban biztos vagyok, hogy valami nyomos oka lehetett vele. Jessica elragadó teremtés, olyan nő akivel már rég találkoztam, pedig életem előző korszakában bizony meghatározó szerepet töltöttek be különböző női típusok.

De ő más, benne van valami egészen különleges, ez az erő – amiről ő valószínűleg nem is tud – az ami minden egyes találkozásunk alkalmával megbénít, némává és már szinte mozdulatlanná tesz. Néha magam sem értem mi történik ilyenkor szinte már csak a föld nem forog velem.

Mikor először megláttam kitűnt a többiek közül, törékeny kis emberkének tűnt. Gyönyörű hosszú világosbarna haja és sötét szemei egy pillant alatt megigéztek. Ahogy tekintetünk összeakadt, mintha villám csapott volna belém, szívem hevesebben kezdett verni s lábaim egy pillanatra megremegtek. Bevallom ijesztően hatott rám az érzés.

Azóta minden egyes alkalommal mikor összefutunk ugyanezt élem át, annyi különbséggel, hogy egyszer intenzívebben máskor elenyészően.

Sohasem felejtem el a napot mikor együtt kellett dolgoznunk egy projekten.

Már reggel valami furcsa érzés kavargott a gyomromban amit nem tudtam hova tenni. Majd mikor beérkezve a munkahelyre a főnök közölte a tényt,miszerint egész nap Jessica lesz a partnerem rájöttem a reggeli rosszullétem titkára. Egyszerre örültem és estem kétségbe. Elhatároztam mindenképp csak a munkára fogok koncentrálni, össze kellet szednem magam hisz nem dadoghatok, minden lelkierőmre és eszemre szükség lesz ahhoz, hogy életben tudjak maradni emellett a gyönyörűség mellett.

Ahogy a munkaidő a végéhez közeledett kellemeset csalódtam magamban és Jessicában is. Kiderült ugyanis ez a lány több, mint érző lény, hatalmas lelke, szíve van, személyisége némileg visszafogott mégis káprázatos.

A sors furcsa fintora, hogy azóta a bizonyos nap óta nem volt alkalmam vele beszélgetni, csupán elhaladunk egymás mellett a folyosón és egy köszönésnél több kommunikáció nem zajlok le közöttünk. Sajnos ennek a hosszú időnek köszönhetően újra visszatértek félelmeim vele kapcsolatban hisz ha egy kicsit is szimpatikus lennék számára biztosan keresné a társaságomat.

Ugyanakkor tudom, hogy nekem kellene a talpamra állni elvégre én vagyok a férfi, nekem kell megküzdenem szívem választottjáért. Elvileg ez belénk van kódolva csak valahogy én máshogy működöm Jessicával szemben és ez megrémít.

Hogy ne maradj le semmiről kövesd FACEBOOK oldalunkat és lény részese a csapatnak.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!